Om oss

Om oss 2017-02-08T15:36:05+00:00

Lång erfarenhet

Vi är baserade i Östergötland med stark lokal förankring i Linköping, Åtvidaberg och Rimforsa. Vi har över 20 års erfarenhet i branschen och ombildade 2008 våra verksamheter till nuvarande Roxenbyggarna AB.

Miljöpolicy

För oss på Roxenbyggarna är det viktigt att värna om miljön och i så stor utsträckning som möjligt bidra till ett hållbart samhälle.

Vi utför alla typer av uppdrag

Inga uppdrag är för stora eller för små för oss på Roxenbyggarna, vår erfarenhet sträcker sig ”från torkvindor och trall till tandvårdskliniker och lösvirkeshus”. Vi lägger stor vikt vid den personliga kundrelationen och att kunden kan känna stor trygghet . Vi har alltid kundens bästa för ögonen och strävar efter att hitta lösningar som passar både dina krav och din plånbok.

Detta kan vi göra med egna resurser och ett väl utvecklat kontaktnät av underentreprenörer och partners oavsett om det är totalentreprenad från idé till färdigt hus eller enklare reparation, om- eller tillbyggnad. Genom att arbeta som ett lag tillsammans med våra under- och materialleverantörer uppnår vi största möjliga effektivitet och resultat för ditt bästa.

Trygghet och kvalité

En annan sak vi tycker är viktig är tydlighet både för er och för oss. Att känna till vilka förutsättningar som gäller ger trygghet. Därför är det viktigt för oss att informera i varje läge oavsett om det gäller bygglov, materialval eller varför t.ex. en vägg bör placeras på ett visst sätt. Självklart lämnar vi mer än gärna fler referenser på liknande jobb som du vill att vi ska utföra åt just dig.